subscribe: Posts | Comments

Mytí a čištění ve výškách Brno

0 comments
Mytí a čištění ve výškách Brno

Jsme středně velká advokátní kancelář se třemi advokáty a šesti koncipienty. Občas přijmeme i nějakého studenta na stáž ze školy, aby nám pomohl a zároveň se naučil, jak to chodí v advokacii. Docela se nám daří a naši klienti jsou s naší prací spokojení. Pro tolik lidí, kolik nás je, si dokážete představit i to, jak je naše kancelář velká. Sídlíme v posledním patře velkého domu v centru města. Tím už se dostáváme k tomu, co je jádrem tohoto článku. Máme totiž střešní okna. mytí oken Brno

Po konzultaci s partnery jsme se rozhodli, že je potřeba, aby prostory naší kanceláře prošly nějakým větším úklidem. Protože jsme chtěli zajistit čištění opravdu celého prostoru, rozhodli jsme se, že oslovíme pouze firmu, která zajišťuje kompletní servis. Je pro nás jednodušší se domlouvat se stejnými lidmi a navíc už budeme vědět, že jejich práce je kvalitní.

mytí střešních oken     mytí vnějších skel

Obrátili jsme se na úklidovou a čistící firmu mytí oken Brno, která se zabývá profesionálním a kvalitním zajištěním úklidů různého druhu. Zjistili jsme, že díky týmu zkušených pracovníků, kteří jsou odborně proškoleni, je firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. špičkou ve svém oboru a má svou stálou klientelu nejen na území České republiky, ale také v Německu, v Rakousku a na Slovensku. A toho si ceníme, protože moc dobře víme, že klientela v Německu a Rakousku je náročnější než ta naše. A to už jenom proto, že mají větší trh a konkurence je tam větší. A SERVIS se zabývá mnoha druhy čištění, od mytí oken a čištění výloh, přes odstraňování plísní, čištění koberců a podlah až po odstraňování graffiti. My jsme se na ně obrátili prozatím s umytím oken a čištěním koberců.

mytí od profesionálů     práce ve výškách

K mytí oken používají…

K mytí oken používají takzvané suché leštění bez použití leštidel, které sami vynalezli a postupem času zdokonalili. Při mytí našich střešních oken postupovali tak, že nejdřív umyli veškeré nečistoty z rámů, odstranili špínu a prach. Následně umyli skleněnou plochu čistým rozmývákem se saponátem a odstranili umyté nečistoty kvalitní gumovou stěrkou. Po tomto procesu nechali skleněnou plochu proschnout. Až bylo sklo důkladně proschnuté, pečlivě ho vyleštili suchou bavlněnou plenou. Důvod, proč firma zásadně nepoužívá leštidla, je prostý. Leštidla podle nich v žádném případě nezaručí dlouhotrvající lesk a okna je poté potřeba umývat častěji, než je nutné. To lze ocenit nejen pokud máte okna umístěna v tak špatně přístupném místě jako my, ale také protože ušetříte čas a peníze. Jednak za leštidla, ale také kvůli tomu, že nemusíte úklidovou firmu volat tak často. Po nějaké době prý navíc jsou na skleněných tabulích vidět šmouhy. Leštidla na sebe totiž navazují prach a pyl, které zvýrazní na okně tahy a kruhy, kterými bylo okno leštěno.

Sami jsme se přesvědčili, že zaměstnanci A SERVISU jsou proškolení profesionálové, kteří přesně ví, co dělají, pracují rychle, ale velice důkladně a pečlivě. S jejich prací jsme tedy velice spokojení, ale zároveň oceňujeme i jejich pozitivní a profesionální přístup a vystupování. Jsou schopní umýt okna a vyčistit výlohy téměř v jakýchkoliv podmínkách. Už se těšíme, až přijdou na smluvené čištění koberců. Doufáme, že výsledek bude stejně uspokojivý jako při čištění oken. mytí oken Brno

okna v kancelářích     vysoké skleněné plochy

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *