subscribe: Posts | Comments

Plísně z koupelny odstraňte radikálně

1 comment
Plísně z koupelny odstraňte radikálně

Známá, která se zabývá podomním prodejem různých čisticích přípravků, nám občas něco vnutí. Neumím říkat ne, takže si to pokaždé koupím. Když jsem se zmínila, že máme v koupelně ošklivou plíseň rozrostlou do strašných rozměrů, tak okamžitě začala básnit o nějakém jejich speciálním přípravku, který dokáže úplné zázraky, stačí ho na plíseň nanést a je po problému, už nikdy se neukáže. Jsem důvěřivý blbec, takže jsem jí na to zase skočila a koupila si pěkně drahý přípravek.

Jak odstranit plíseň Praha…

Doma jsem to nadšeně nastříkala na stěnu a nestalo se nic, jen nám zešedla omítka. Když se manžel dozvěděl, kolik mě to stálo, zakázal mi od ní ještě někdy něco kupovat. Naštvaně jsem mu řekla, že já se s plísní snažím aspoň něco dělat na rozdíl od něho. To ho vyburcovalo a začal obvolávat kamarády a ptát se, jestli s plísní nemají zkušenost a jak odstranit plíseň Praha. Většina lidí plíseň stříkala savem, ale moc nám ho nedoporučovali. Plíseň na pár dní zmizí ale potom se musí stříkat znovu.

jak profesionálně odstranit plíseň Praha 4     kvalitní odstranění plísně Praha 2

S plísněmi si jen tak nějaká vodička neporadí…

Pak nám jeden kamarád poradil jít za profesionály. Měl velice dobrou zkušenost s firmou A SERVIS LIPKA, s.r.o. Hledali jsme na internetu nějaké negativní reakce, ale na nic takového jsme nenarazili, takže jsme firmu pozvali k nám. Pánové, kteří k nám přijeli, se jen pousmáli nad složením prostředku, který mi známá prodala. Řekli nám, že s plísněmi si jen tak nějaká vodička neporadí.

Nanesli ochranný nátěr LSG…

Sami použili kyselou chemii a seškrabali plísně kartáčem. Jako dezinfekci použili velice silný prostředek, říkali, že je nutné, aby měl dlouhotrvající účinky, jinak se nám plísně zase objeví. Na očištěnou stěnu nám nanesli ochranný nátěr LSG, ten má zabraňovat vlhnutí zdi. A hlavně na nás apelovali, abychom po každém sprchování nezapomínali větrat. Jejich rad se držíme a od té doby se nám plísně vyhýbají obloukem.

  1. Veľmi užitočné. Plesne vedia byť niekedy veľmi vytrvalé.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *